Четверта конференція CREASCOPE: Мислити майбутнім, змінювати сучасне

19 квітня в Києві в Aкадемії DTEK відбудеться четверта міжнародна дизайн-конференція Creascope. Тема конференції – «Нові цінності: мислення майбутнього, людиноорієнтованість, междисциплінарність, сталий розвиток».

Сучасний світ потребує сучасного дизайну, орієнтованого на людину та її потреби, реагуючого на “больові точки” суспільства, здатного аналізувати їх та генерувати проривні рішення. Але для таких змін конче необхідно створити нову систему координат, відчути, зрозуміти та впровадити нові цінності.

Ця щорічна конференція присвячена можливостям дизайну, його напрямам, инструментам та сферам застосування. обміну досвідом. Вже четвертий рік поспіль команда Creascope обирає теми, актуальні для кожного, хто відповідає за розвиток бізнесу та впливає на майбутнє своєї організації, міста й навіть країни. Адже не має значення, керуєте ви компанією або відділом маркетингу, займаєтеся дизайном, модою чи продажами. Володіння інструментами дизайну та розуміння глобальних трендів – це конкурентна перевага й фактор успіху.

Організатори конференції стверджують, що вірять в людиноорієнтований підхід та інновації, надихаючи себе та інших на експерименти. Багато в чому це їм вдається через залучення потужних фахівців-практиків з усього світу.

Цього разу спікерами конференції стануть:

  • Tommy Campbell (Данія), цифровий дизайнер SPACE10, інноваційної лабораторії досліджень та дизайну компанії IKEA;
  • Morten Bjørn (Данія), креативний технолог SPACE10, інноваційної лабораторії досліджень та дизайну компанії IKEA;
  • Zuzanna Skalska (Нідерланди-Польща), тренд-аналітик, бізнес-консультант;
  • Rafal Kolodziej (Польща), спеціаліст з дизайн-мислення, аналітик, бізнес-консультант;
  • Jola Starzak (Польща), завідувачка кафедри дизайну в School of Form (Познань, Польща);
  • Atelier NL, дизайн-бюро (Нідерланди);
  • Катерина Рігг (Україна), керівник програми підтримки та розвитку МСБ у ЄБРР;
  • Олег Дроздов (Україна), архітектор, засновник архітектурного бюро Drozdov&Partners та Харківської школи архітектури.

Всі ці люди працюють з дизайном як з екосистемою та інструментом, здатним змінювати глибинні процеси в бізнесі та суспільстві.

В рамках конференції відбудуться презентації воркшопів Харківської Школи Архітектури та Atelier NL (Нідерланди), також окрема панель буде віддана ЄБРР за участью Катерини Рігг, керівника програми підтримки та розвитку МСБ у ЄБРР (Україна) під модерацією архітектора Влада Голдаковського.

Детальна програма та інформація про спікерів: creascope.com.ua

Місце проведення: Academy DTEK, Київ, вулиця Дорогожицька, 3.

Вартість квитків: 3 300 грн за один квиток. Корпоративний пакет – 6 600 грн за три квитки. В день події – 4 000 грн за один квиток.

Дізнатися більше: +38 067 239 60 06, +38 067 320 18 69, ts@creapro.ua, oy@creapro.ua, www.facebook.com/creascope + www.facebook.com/events/2330031567260055/