DA Architects (Болгарія). Квартира мандрівника

Студія DA Architects представила інтер’єр квартири у кварталі Вітоша (Софія, Болгарія), спроектованої за всіма вимогами сучасного способу життя з акцентом на зручність та простоту.

Тут знайшли своє місце інноваційні рішення, що дозволяють приховати від сторонніх очей системи зберігання, а кольорова гама та елементи декору навіяні любов’ю власника до моря та подорожей.

Головна кімната має відкрите планування, що складається з вітальні, їдальні та кухні. У зоні відпочинку встановлені мультимедійні та аудіосистеми, які органічно вписуються в інтер’єр. І він анітрохи не перешкоджає чистому звучанню, такому улюбленому затятими аудіофілами та меломанами.

Кухня спроектована за концепцією “шоу-кухні”. Великий острів дозволяє господині вільно спілкуватися з гостями у будь-якій частині приміщення.

Техніка та робочі поверхні заховані за фактурними сірими панелями від підлоги до стелі, що мають дверцята.

У головній спальні та ванній кімнаті особлива увага приділялася освітленню, зокрема першим ранковим променям, що проникають у квартиру.

Над ліжком з’явився вбудований нічник із м’яким непрямим світлом, оформленим у вигляді карти світу з можливістю відзначати на ній відвідані міста та важливі поїздки.

Така ж сіра обшивка, як і на кухні, приховує потаємні двері у ванну кімнату.

Кабінет світлий та акуратний, оснащений прихованими системами зберігання. Письмовий стіл та відкриті стелажі пофарбовані у глибокий синій колір, створюючи стильні мінімалістичні акценти.

Як і в більшості інших приміщень, у дитячій кімнаті також є місця для зберігання речей, включаючи ліжко з комодом. За рахунок дерев’яної ніші, де знаходиться ліжко, створюється відчуття навісу.

Сайт дизайнерів — daarchitects.eu

Фотографії — Мінко Мінєв / відео — Тодор Атанасов + Мінко Мінєв