Фестиваль CANactions 2017

2 та 3 червня 2017 року у Мистецькому Арсеналі в Києві відбудеться 10-й міжнародний фестиваль CANactions.

Темою фестивалю цього року було заявлено ЦІННОСТІ. Поняття цінностей розглядатиметься в площині архітектури, урбанізму, а також життя загалом. Про свою участь у фестивалі вже заявили Мартін Рейн-Кано (засновник TOPOTEK 1), Ганс Ван дер Хайден (засновник Hans van der Heijden Architect) та Флоріан Іденбург (співзасновник бюро SO-IL).

Сьогодні фестиваль CANactions — найбільша архітектурна подія в Україні із десятирічною історією, простір для обміну ідеями та діалогу в площині сучасної архітектури, що включає лекції іноземних та українських експертів, актуальні виставки, воркшопи та кінопокази. Важливою частиною фестиваля є конкурси, деякі вже стали періодичними: DREAMactions, Urban Action program, Конкурс Молодих Архітекторів, Street Geberit та #Цінностіміста в Instagram.

Організатори CANactions вірять, що впровадження конкурсної практики в Україні призведе до якісного росту проектів. Ці та інші конкурси допомагають громадським організаціям, інституціям та окремим громадянам втілювати свої ідеї розвитку міст України в життя.

Більше інформації на сайті фестивалю: www.festival.canactions.com