UKRAINIAN DESIGN: THE VERY BEST OF!

content_poster.jpg
До кінця подачи робiт на конкурс Ukrainian Design: The Very Best Of лишився тиждень! 

На конкурс приймаються роботи у 5 номінаціях: графічний дизайн, digital дизайн, телевізійний дизайн, дизайн середовища, промисловий дизайн. У кожній номінації окремо будуть розглядатися студентські роботи.

Подача робіт триватиме до 31 серпня 2014 року. А з 13 по 17 жовтня 2014 року пройде виставка, на якій можна буде побачити найкращі роботи конкурсу.

Одним з головних нововведень цього року є те, що Правлінням ВРК конкурс було включено до рейтингу креативності і майстерності рекламних агенцій у сезоні 2014-2015 року, що підтверджує його статус.

У конкурсній програмі можуть брати участь проекти, що є реалізованими (прийняті клієнтом),з січня 2013 по серпень 2014 року включно, крім робіт, що будуть подаватися в підномінацію «Студентський дизайн».

Також до участі приймаються нереалізовані роботи  їх можна подати лише в підномінацію «Дизайн концепт», яка є в кожній номінації.

Подача електронних версій робіт проходить до 31 серпня 2014 року в розділі «Реєстрація робіт».

Два роки конкурс був абсолютно безкоштовним, і тому — дуже масовим з точки зору кількості поданих робіт. Серед професійно оформлених заявок, нажаль, траплялися погано підготовлені до участі в конкурсі роботи. Ми прагнемо кількість перевести у якість, тому Оргкомітет вводить своєрідний «ценз» для учасників. Робота, яка вже має диплом фіналіста (або нагороду) будь-якого професійного конкурсу дизайну чи реклами, може брати участь в Ukrainian Design: The Very Best Of безкоштовно.

А для робіт, які ще не мають відзнак професійної громади, участь у конкурсі можлива за символічну плату — 100 грн (без ПДВ).

Сподіваємося, ця міра дозволить учасникам ретельніше відбирати та готувати матеріали до подання на конкурс, адже оцінюватимуть їх (а отже, і український дизайн в цілому) фахівці зі світовими іменами. Ми закликаємо потенційних учасників вчергове довести світові, що український дизайн — якісний, цікавий, надихаючий.

Участь у конкурсі для студентських робіт є безкоштовною.

Виставка робіт, церемонія нагородження переможців, та семінарська програма відбуватимуться з 13 по 17 жовтня у G13 project studio (пров. Балтійський, 23).

Міжнародне журі поки формується, тому імена суддів стануть відомі трохи пізніше. Слідкуйте за оновленням сайту та групи Ukrainian Design: the Very Best Of у Facebook.

Організаторами виставки-конкурсу Ukrainian Design: The Very Best Of є: Всеукраїнська рекламна коаліція, Молодіжне об’єднання «ВАРТО», Art Directors Club Ukraine (ADC*UA).

З питань реєстрації та оформлення робіт пишіть до Оргкомітету конкурсу (festival@vrk.org.ua — Катерина Грабовська, project@vrk.org.ua — Ольга Підгорська).